Stampusrabatter i Helsingborgs Kulturliv

Doc Lounge

Vad är en bättre paus i plugget i vår än en helkväll hos Doc Lounge? Första onsdagen i månaden bjuder Doc Lounge in till Mindpark för visningar av filmer från hela världen kombinerat med spännande samtal, liveakter och barhäng. Som Stampusmedlem får du rabatt på biljetterna och enbart betalar 50 kr (ord. Pris 70kr).

Dokumentärfilmsvisning, Mindpark

http://doclounge.se/calendar/sasongspremiar

Helsingborgs Dagblad

Håll dig uppdaterad och skaffa dig en god vana – läs morgontidningen.

Nu får du chansen att prova tidningen i en månad helt gratis! Du kan få hem tidningen alla dagar eller välja att enbart ha den på helgen. Vill du enbart läsa den via läsplatta går det bra, då har vi e-tidningen!Vill man fortsätta så gäller mer än halva priset för studenter på prenumeration på Helsingborgs Dagblad. För endast 125 kr/månad får du koll på det som händer i nordvästra Skåne.

Dagstidning

kundservice@hd.se

Helsingborgs Hockey Club

Missa inte chansen att se Helsingborg A-lag spela spännande matcher på Ishallen Olympiarinken. Helsingborgs Hockey Club erbjuder Stampusmedlemmar biljetter för endast 50 kr (ord.120 kr).

För mer info, gå in på  http://hhc.is

Olympiarinken

0729- 631500

Kulturkortet

Kulturkortet är din biljett till en skön utflykt när du vill, i Kultur Helsingborgs semesterparadis. För 250 kronor får du ett års fri tillgång till Dunkers kulturhus, Fredriksdal, Kärnan och Sofiero. Dessutom fina rabatter på Helsingborgs stadsteater, Bio Röda kvarn, Konserthuset, Råå museum. Kortet köper du under öppettid i entréerna Dunkers kulturhus, Fredriksdal eller Sofiero. OBS! Det finns en risk att kortet ger dig mer nöje än väntat!

www.mittkulturkort.se

Laserdome Helsingborg

Laserdome i Helsingborg erbjuder nu alla Stampusmedlemmar att spela två spel betala för ett från måndag till fredag. Lokalen ligger perfekt beläget på söder bara ett stenkast från Helsingborgen och majoriteten av de större studentboendena!

Öppettider

Alla dagar 12:00 – 21:00

Mer Info och priser kan ni hitta på deras hemsida:

http://helsingborg.laserdome.se/

Laserdome, Södergatan 6

Röda Kvarn

Röda Kvarn bjuder på annan bio än den som sänds på vanliga biografer. Vi anordnar även filmfestivaler och livesändning av opera, teater och balettföreställningar från runt om i världen. Som student och /Stampusmedlem kostar en biobiljett enbart 80 kronor. Välkommen!

Biograf, Karlsgatan 7

042 13 41 41

HIF

Helsingborgs IF erbjuder alltid kraftigt reducerade priser på biljetter till Stampusmedlemmar på deras hemmamatcher.

Fotbollsklubb, Mellersta Stenbocksgatan

042 37 70 00