Gå med i Stampus Matlag!

I matlagen arbetar man tillsammans som grupp på ca 5-9 personer för att se till att det serveras god mat i restaurangen och på sittningen. Det är även matlagens uppgift att ha hand om serveringen under torsdagsrestaurangen och vid andra tillfällen. Varje vecka jobbar två matlag – ett i köket och ett i servering. I varje matlag finns det matlagsledare som har huvudansvaret för varje arbetslag. Det är det matlag som har ansvaret för köket som tillsammans med pubmästarna bestämmer vilken varmrätt och efterrätt är det som som ska serveras på restaurangen just den veckan. Matlagen cirkulerar hela tiden så alla får möjlighet att jobba i köket, serveringen och vara ledig. Varje matlag jobbar ca fyra tillfällen varje termin och för att få tillgång till personalkortet – som ger rabatter i baren – och för att få gå på personalfesterna som sker en gång varje halvår måste man ha jobbat minst två gånger per termin.

 

matlag

Som engagerad får du:

  • Komma på våra två personalsittningar
  • Middag under kvällen du arbetar
  • Fritt inträde på torsdagspubarna
  • Personalpriser i baren
  • Rikt social liv
  • Meriter till framtiden

Man måste inte ha några förkunskaper och behöver inte vara duktig på att laga mat – vi lär oss alla av varandra. Välkommen till matlaget!

Om du har frågor kring matlaget eller är intresserad av att vara med – kontakta Pubmästarna Therese och Louise på pubmastare@stampus.se