DSC_8180

Ordförande

Martin P. Grandelius

Ordforande@stampus.se

Utöver det kontinuerliga arbetet med att samordna styrelsens arbete och kontakt med exempelvis andra studentorganisationer eller media, så arbetar jag mycket mot att lägga en grund för framtida utveckling av organisationen. Att arbeta med projekt och visioner om hur studentlivet och Stampus kommer fungera och verka i framtiden.

Ibland får jag frågan varför jag är ideellt engagerad och lägger ner den tid, energi och kärlek jag gör i organisationen. Då svarar jag enkelt: ”För det är värt det”.

DSC_8197

Vice ordförande

Viktoria Grönvall

Info@stampus.se

 

Hejsan!

Som vice ordförande är jag ordförandes högra hand. Mycket tid läggs till att strukturera och organisera i styrelsen med kommunikation och stöttning. Andra uppgifter jag ansvarar för är att besvara all extern kontakt med våra medlemmar och andra intressenter. Denna post passar mig bra då jag gillar att ha många bollar i luften och lära mig nya saker. För mig handlar Stampus om att skapa en härlig gemenskap i form av olika event, aktiviteter och andra möten.

Egenskap: Alltid med ett leende på läpparna

Fredrik Svensson

Ekonomiansvarig

Fredrik Svensson

Kassor@stampus.se

Som ekonomiansvarig arbetar jag med föreningens löpande bokföring, budget, budgetuppföljning samt sköter alla in och utbetalningar. Tillsammans med min assistent Philip ser vi till att föreningens ekonomi går runt.

DSC_8191

Näringslivsansvarig

Angelica Alfvén

Naringsliv@stampus.se

Tjenixen!

Som näringslivsansvarig har jag hand om alla Stampus externa samarbeten med Helsingborgs stad och näringslivet.

Dessutom sköter jag alla rabatter för Stampus, externa evenemang, säljer våra annonsytor, fixar eftersläpp, ordnar med sponsring och priser i tävlingar samt är ansvarig för trycksakerna; medlemskorten exempelvis. Alltså är mitt jobb fokuserat kring att boka in möten med våra trevliga samarbetspartners och därför mycket kaffedrickande och spännande samtal! Mina stora passioner i livet är människor, glitter och djur.

Ta gärna kontakt med mig om du har några frågor, idéer eller bara vill snacka.

DSC_8193

Pubmästare

Louise Rydström

Pubmastare@stampus.se

Hej!

Har du varit på en Torsdagsrestaurang någon gång? Kanske festat på Torsdagspuben eller varit på en sittning för Stampus på Helsingborgen?

Då har ni sett en del av vårt arbete – det är vi, Pubmästarna – som ser till att maten serveras, att dryckerna flödar och att allt flyter på som det ska under Stampus event. Det är även vi Pubmästare som roddar över Barlag och Matlag och ser till att det finns nog med personal i restaurangen och puben. Ska du ordna en sittning? Kanske är sugen på att blanda drinkar eller varför inte bli kung i Stampus-köket? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

DSC_8185

Pubmästare

Therese Lundberg

pubmastare@stampus.se

Hej!

Har du varit på en Torsdagsrestaurang någon gång? Kanske festat på Torsdagspuben eller varit på en sittning för Stampus på Helsingborgen?

Då har ni sett en del av vårt arbete – det är vi, Pubmästarna – som ser till att maten serveras, att dryckerna flödar och att allt flyter på som det ska under Stampus event. Det är även vi Pubmästare som roddar över Barlag och Matlag och ser till att det finns nog med personal i restaurangen och puben. Ska du ordna en sittning? Kanske är sugen på att blanda drinkar eller varför inte bli kung i Stampus-köket? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

20160807_153051

Marknadsföringsansvarig

Pierre Perusko

Marknadsforing@stampus.se

Som marknadsföringsansvarig är det jag som alltid springer omkring med kameran i högsta hugg och fotar allt som rör sig. Mina bästa vänner är Facebook och Instagram som jag använder för att lägga upp alla event och andra spännande nyheter.

Kort sagt ser jag till att Stampus finns på kartan, så har du någon fråga om vår marknadsföring är det mig du ska kontakta!

DSC_8174

Fastighetsansvarig

Amina Gummesson

fastighet@stampus.se

Halloj, jag gillar hus, därför sysslar med själva huset; jag ansvarar bland annat för förbrukningsvarorna på borgen, det är jag som beställer in allt ifrån sopsäckar till diskmedel!

Jag är även stadens främsta kontaktperson i frågor angående Borgen, vilket innebär att jag får sitta på en del möten med spännande människor. Jag har även hand om det ärofyllda soprummet som är mer attraktivt än kaffe på morgonen!

Utskottsansvarig

Utskottsansvarig

Joakim Hedman

Utskott@stampus.se

Jag är Stampus utskottsansvarig med spring i benen, partyhatten på huvudet, musiken i lurarna, gitarren i famnen och skidorna på axeln. (Stampus IF, eventutskottet, DJ-utskottet, husbandet och skidresan). Så har du frågor om dessa eller tips på nya idéer är det mig du ska mejla. 

IMG_4529

IT- ansvarig

Kenney Thomasson

it@stampus.se

Ni har hittat hit!

Hemsidan du just nu är inne på sköts av mig. Men det är inte det enda jag sköter. IT-ansvarig låter ju som om jag enbart sköter IT. Men det är så mycket mer än det. Visst, jag sköter denna hemsidan och nätverket på Helsingborgen.

Men jag sköter också ljud och ljus och har då ansvar för att allting ska fungera varenda Torsdagspub. Jag sköter också uthyrningen utav ovannämnda utrustning till föreningar, privatpersoner och företag.

Så är ni intresserade av att hyra en högtalare, eller kanske vill köra karaoke med kompisgänget en helg? Kontakta mig! 

20160807_152551

Stationschef

Anton Söder

Stationschef@stampusfm.se

Hej på dig!

Anton Söder heter jag och är stationschef 16/17. I min roll kommer ett gott humör med jobbet – satan så spännande, varierande och underhållande radioverksamheten är! Min främsta uppgift är att se till så att ruljansen i sändningarna ska fungera. Sedan tillkommer flertalet andra spännande och roliga delar: det är allting från att boka intervjuer med drömartister man tjatat på i månader till att hålla studioutrymmena rena och fräscha. Det kan vara fördelaktigt med tekniska färdigheter och ett öga för samtiden underlättar i skapandet av bra program och poddar! Som stationschef får man chansen att utveckla radion enligt egen vision tillsammans med medlemmarna, vilket är det bästa by far! Rollen består av en drömlik blandning av kreativt skapande och strategiskt planerande av verksamheten.
Stampus FM har även en vilja att bedriva egna projekt i varierande skala. Musikhjälpen har gått av stapeln vid flera tillfällen i form av både välgörenhetskonserter och glasburshäng. Strävan är även att med de bidrag vi erhåller från Studentradion i Sverige (SRS) ska utöka vår närvaro i regionen. ”Där kommer du in, stationschefen!”. Gränserna sätter stationschefen själv i form av både engagemang och kreativitet!