Tickster
om stampus

Artister

General Knas & Antonio D

General Knas slog igenom i gruppen Svenska Akademien i början på 00-talet. Sedan Generalens solodebut 2006 har han släppt fyra album och under 2016 visade Generalen vilken bredd han har som artist när han släppte Ep´n ”Dancehall” där låten ”Som Bob Marley” även släpptes som video. Generalen släppte nyss sitt sjätte album ”Reggaestrerad” som han kommer turnera runt med i sommar.

Antonio D släppte sin debut-EP ‘Från Karlshamn till Kingston’ sommaren 2015. En av låtarna, ‘Deja Vu’, gästades av General Knas och det blev starten på ett samarbete mellan artisterna som nu har turnerat runt om i hela Sverige tillsammans. Tidigare i år släppte han upp sin andra EP ‘Från Barnsben till Gravsten’ med Malmö-bangern ‘Mango’.

Steven Gregory & Hugo Machine ft. Albin Brolin
I år har vi sökt oss söderut och fått med oss två internationella MC’s från Frankrike! Hugo Machine & Steven Gregory är duon som får vilket publikhav som helst att gunga! Ni som dansat på La Folie Douche i alperna kan med säkerhet intyga en grym show! Förutom deras talang som MC’s får Hugo uppmärksamhet för sitt trumpetspelande och beatboxing.

Tillsammans med stampus egna husDj, Albin Brolin, som gör sin sista spelning, kommer detta bli en grym show!

Jocke Hedman

Jocke Hedman är stor DJ-kändis inom stampus då han lirat på större delen av diverse stampusevent de senaste åren. Jocke har även fyllt dansgolv på klubbar runt om i Sverige och mer eller mindre alla klubbar i Helsingborg.

Escape

Escape är en ung house duo bestående av Oscar Nordström och Måns Persson! Deras specialitet är remixer där deras version av Hov1:s låt “Mandy Moore” har spridits i vårt avlånga land och fått tusentals spelningar. Förutom remixer har Escape släppt egna låtar som “Flute”, “Lights” och “Violin” och dessutom blivit uppmärksammade av bland annat Spinnin Records på senaste tiden.

FB

Biljetter

I år kör vi samtliga biljetter digitalt, med QR-kod.
Biljetter köps här.

Biljettpriser:
Festivalbiljett: 300 kr
Stampusbiljett*: 250 kr
*Vid köp av stampusbiljett krävs uppvisande av giltigt stampuskort i entrén.
I samtliga biljetter ingår eftersläpp på förutbestämd nattklubb i Helsingborg.

pexels-photo-341858

Festivalschema

18.00 Området öppnar. Anmälan till PONG-turnering öppnar
19.00 Escape
19.00-21.00 PONG-turnering
21.00 Jocke Hedman
22.00 General Knas & Antonio D
23.30 Steven Gregory & Hugo Machine ft. Albin Brolin
01.00 Festivalområdet stänger
01.00-04.00 Eftersläpp på nattklubb

PONG sjpg

Pong-turnering

Här kommer all viktig information om Vårfestivalens Pongturnering finnas. Den är under planering, håll er uppdaterade om vårt event på Facebook här.
Turneringen är gratis och anmälan sker på plats. Fina priser i potten.

Viktiga hålltider är följande:
18.00 Anmälan öppnar på plats i festivalområdet
19.00 Turneringen drar igång
21.00 En mästare är utnämnd – Prisutdelning

Samarbetspartners

Här kommer du finna Vårfestivalens samarbetspartners. Vill du synas här? Kontakta oss på vår mail: varfestivalen@stampus.se

fmlogga

Stampus FM

Helsingborgs Studentradio

Stampus FM är en etablerad studentradio med lojala lyssnare som grundades år 2010. Totalt har de släppt över 150 podavsnitt som alla finns på Stampusfm.se samt under ”StampusFM’s podcast” på Podcaster. I år kommer samarbetet med Stampus FM mynna ut i en Festivalpodd där vi kommer kunna möta våra artister.

BPK-logga-v2

Beerpongkungen.se

Beerpongkungen.se

Hos Beerpongkungen finner du allt du kan tänka dig för att ladda upp för festivalens Pong-turnering. Ange ”STAMPUS20” för att få 20% på hela ditt köp.

hotel comfort

Comfort hotel Helsingborg

Comfort Hotel Helsingborg

Comfort Hotel Helsingborg är en del av hotellkedjan Nordic Choice Hotels. Under festivalhelgen erbjuder Comfort Hotel Helsingborg 15% på logi och 25% på frukost. Kontakta varfestivalen@stampus.se för att ta del av erbjudandet. Läs mer under fliken ”Boende”

FEP

FEP

FEP

Filip Ehrenstråhle Produktion är ett produktionsbolag som skapar inspirerade filmer. I år kommer samarbetet med FEP att mynna ut i en otrolig after movie som förevigar denna festival.

Campus Vänner

Campus Vänner

Campus Vänner är organisationen som verkar för bästa möjliga utbyte mellan studenter på Campus Helsingborg och det regionala näringslivet. Samarbetet med Campus vänner möjliggör en bättre dokumentation av årets festival.

pexels-photo-341858

Boende

Boende finns till reducerade priset hos Comfort Hotel Helsingborg.
15 % rabatt på alla rumskategorier (25-27/5 i mån av plats).

För bokning:
Tel 042-371950
E-post: co.helsingborg@choice.se

Uppge bokningskod vid bokning: STAMPUS VÅRFESTIVAL

För mer information om hotellet och gällande dagspriser besök oss på www.nordicchoice.se