Sök till styrelsen

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][vc_column][vc_column_text]

Postbeskrivningar

[dt_button link=”mailto:valberedning@stampus.se?Subject=Ansökan%20Styrelsen%202019/2020″ target_blank=”false” button_alignment=”default” animation=”fadeIn” size=”medium” style=”outline_with_bg” bg_color_style=”custom” bg_color=”#333333″ bg_hover_color_style=”custom” bg_hover_color=”#333333″ text_color_style=”custom” text_color=”#333333″ text_hover_color_style=”custom” text_hover_color=”#ffffff” icon=”fa fa-chevron-circle-right” icon_align=”left”]SÖK TILL STYRELSEN HÄR[/dt_button]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”753″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_toggle title=”Marknadsföringsansvarig” el_id=”1489423324199-174c4c93-6cf9″]Hej hej!
Mitt namn är Malin Andersson och det är jag som har det nöjet att vara marknadsföringsansvarig i Stampus styrelse 18/19!

Som marknadsföringsansvarig är det jag som ser till så att alla medlemmar och andra intresserade vet vad som händer inom Stampus. Jag har koll på alla våra sociala medier, på Instagram och Facebook där ni säkert har sett mig publicera Stampus alla event och annan information. Jag gör allt det grafiska och visuella arbetet, exempelvis att formge headers till Facebooksidan och alla galna sittningar Stampus erbjuder. Det är även jag som fotar och redigerar bilderna som tas på alla de härliga events vi har, vilket jag personligen tycker är en väldigt roligt del av mitt arbete.

Detta är en perfekt post om man vill vara kreativ, få jobba med marknadsföring på ett avslappnat sätt, utvecklas på en praktisk nivå och skapa oförglömliga minnen – både till sig själv och alla andra studenter. Att vara en social individ på Campus är något som faller sig naturligt för den marknadsföringsansvarige, då den största marknadsföringen faktiskt kommer från word-of-mouth.

Med hjälp från styrelsen ser vi till så att Stampus finns på kartan, och självklart att studenterna kan blicka tillbaka och minnas sin tid på Campus Helsingborg. En plats i styrelsen innebär inte bara ansvar att agera ansiktet utåt för Helsingborgs studentliv, utan också ett riktigt roligt år. Men att få möjligheten att skapa minnen är den viktigaste och roligaste delen av att vara Marknadsföringsansvarig i Stampus, så TVEKA inte, sök till Styrelsen 19/20!

[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”749″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_toggle title=”Näringslivsansvarig” el_id=”1489423530941-f73e3167-e9e9″]Mitt namn är Max Persson, jag studerar min åttonde termin på ämneslärarprogrammet med inriktning mot gymnasiet och mina ämnen är engelska och tyska. Jag satt i förra årets valberedning och kände under tidens gång att det var även dags att ta steget ända in i Stampus styrelse och valde därför att motkandidera för posten som näringslivsansvarig, vilket var ett fantastiskt beslut på många olika plan.

 

I min post som näringslivsansvarig har jag lärt mig att använda mina sociala egenskaper till det yttersta. Det har alltid gällt att både visa sig själv och Stampus från våra bästa sidor och kunnat argumentera för dessa vid förhandlingar med företag. Som näringslivsansvarig har man hand om all kontakt som sker mellan Stampus och alla eventuella externa företag. Detta kan vara allt ifrån kontakt med gamla och nya samarbetsföretag, eventförfrågningar, eller vid beställningar av exempelvis trycksaker. Under det gångna verksamhetsåret har det lagts stor vikt vid att vidhålla och förstärka samarbetet med de andra studentföreningarna i staden, vilket har skett som en naturlig kontinuerlig kontakt genom mig vid exempelvis gemensamma event. Som näringslivsansvarig är du även Stampus studentrepresentant i Campus Vänners styrelse och sköter även kommunikationen däremellan.

 

Om du är en social och utåtriktad person som tycker om att träffa nya människor så är posten som näringslivsansvarig verkligen något för dig! Ytterligare kommer du arbeta med de andra styrelsemedlemmarna och kommer få uppleva den stora glädjen att vara en del av Stampusfamiljen. För att företag som vill få kontakt med Stampus ska kunna nå oss, gäller det för dig att hålla kontinuerlig koll på din mail samt att vara tillgänglig via telefon. Passar denna beskrivning in på dig? Tveka inte att söka posten som näringslivsansvarig! Har du fler frågor får du gärna höra av dig till mig så berättar jag mer om min post. Du når mig på naringsliv@stampus.se[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”755″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_toggle title=”Fastighetsansvarig” el_id=”1489423507288-a83ed8bd-f5d9″]Hej!

Mitt namn är Linn Eriksson och jag sitter som fastighetsansvarig i Stampus styrelse 18/19, vilket innebär att Helsingborgen i princip blivit mitt andra hem. Min viktigaste arbetsuppgift som fastighetsansvarig är att se till att allting i huset fungerar som det ska. Det innefattar exempelvis att felanmäla diverse saker som gått sönder, se till så att alla taggar till huset fungerar som de ska, vara ansvarig för externa bokningar samt de bokningar som Stampus behöver för våra egna event. Jag sitter även med i Helsingborgenkommittéen som är en förening med en representant från varje förening i huset. Här uppdaterar vi varandra på vad som händer i huset, diskuterar hur vi kan förbättra och utveckla fastigheten och tar beslut om förfrågningar av uthyrningar till externa parter. Som fastighetsansvarig i Stampus sitter man även som ordförande i denna kommittée under vårterminen. Genom posten som fastighetsansvarig får man därmed både möjlighet att skapa kontakter inom de olika föreningarna på Helsingborgen, men även ute i arbetslivet då man är kontaktperson för fastigheten gentemot Helsingborgs stad.

 

Fastighetsansvarig är därmed en post för dig som gillar att skapa nya kontakter både bland studenter och ute i arbetslivet. Posten kräver förmågan att hålla många bollar i luften samtidigt, då det är en väldigt varierande post som kräver olika mycket av en från vecka till vecka. Det gäller därför att vara strukturerad och bra på att hålla god ordning i planeringen. Jag har lärt mig otroligt mycket under mitt år som fastighetsansvarig och skulle jag söka till styrelsen igen så hade jag definitivt valt samma post. Själva posten är väldigt administrativ, men att vara med i styrelsen är en oerhört social grej, man får med andra ord det bästa av båda världar. Mina absolut främsta minnen när jag ser tillbaka på min studietid kommer definitivt att vara alla timmar klädd i lila med det bästa gänget!


Vad väntar du på? SÖK till posten som fastighetsansvarig i Stampus styrelse 19/20. Tro mig, du kommer inte ångra dig! Och har du några frågor om posten så är det bara att skriva till mig på facebook eller maila fastighet@stampus.se ![/vc_toggle][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”748″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_toggle title=”IT-ansvarig” el_id=”1489423268404-60267e17-e0bb”]

 

Vet du vad HTML-Kod och Java-alfabetet är? Vet du vad Proxy och DNS är? Inte jag heller!

Tjena! Mitt namn är Andréas Ivarsson och under mitt år som IT ansvarig så har jag sett till så att alla häftiga mötesprotokoll har hamnat på hemsidan (har du inte läst dem, se till att greppa valfri dryck och slå dig ner redan nu!). Samt att datorer och annan utrustning har uppdaterats och får lite vård och omsorg. Ditt jobb som IT-ansvarig gäller som du kanske redan märkt långt mycket mer än bara just ”IT”. Du kommer få med dig massa nyttiga färdigheter.

Du kommer:

  • Lära dig hur all ljudutrustning fungerar
  • Lära dig snurra ihop en kabel
  • Lära dig glädjen över att en uppdatering fungerar direkt
  • Lära dig borra fina hål
  • Lära dig skruva ihop diverse trasiga prylar

Styrelsearbetet är väldigt annorlunda till skillnad från tråkiga styrelsemöten i föreningar eller liknande. På Stampus hjälps vi alla åt, det kan betyda att man ena dagen monterar dörrhandtag på en dörr, och andra dagen så står man i baren och hjälper till att servera alla törstande studenter. Fördelen med detta är att man alltid kan be om hjälp. Du är aldrig ensam på Stampus. Det finns alltid någon som kan hoppa in och hjälpa en, och det är den gemenskapen som gör det roligt att arbeta för studentorganisationen.

Som IT-ansvarig ska du vara teknikintresserad och påhittig. Det gör heller ingenting om du är händig. Du kommer ses som teknikens Dalai Lama utav styrelsen och de andra studentorganisationerna på Helsingborgen. De ser hur du kommer glidandes in, utför lite teknisk magi, och saker och ting fungerar igen. I själva verket så startar du bara om saker eller vickar lite på kabeln. Men det är sak samma, fake it ’til you make it! Om du tar dig an posten som IT-ansvarig så kommer du dels få bättre lärdom utav teknik, men också sociala förmågor och glada minnen.
Har du frågor, vill du veta mer? Kontakta mig på it@stampus.se eller sök upp mig på Facebook!

[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”754″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_toggle title=”Ordförande” el_id=”1488875436621-6f5a162c-e320″]Hej, Anton Här!
Vill du ta över min fantastiska roll?
Vill du fortsätta leda utvecklingen av Helsingborgs största studentförening? Vill du utvecklas som person och ledare, skapa oersättlig erfarenhet samtidigt som du tillsammans med din styrelse har fantastiskt kul på vägen? Då ska du söka till ordförande i Stampus.
Vad gör en ordförande?
Som ordförande i Stampus styrelse har man ett övergripande ansvar över föreningens alla områden och agerar likt spindeln i nätet. Som ordförande sköter du bland annat det formella stadgerelaterade arbetet, som exempelvis innebär att man kallar till styrelsemöte varje vecka, agerar mötesordförande och planerar organisationsmöten. Som ordförande ansvarar du även över kontakter med externa aktörer som bland annat andra studentorganisationer, eventuell media, myndigheter och Helsingborgs stad. Du agerar således som en kommunikationslänk mellan Stampus och flertalet externa parter och går därmed på en del möten. Du är även en kommunikationslänk internt där du har en viktig roll att låta alla komma till tals och driva arbetet framåt. Att visa stöttning till styrelsen och medlemmar är en självklarhet, likaså tillit till att delegera ut arbetsuppgifter och ansvar samt ge nya idéer chansen att växa och utveckla verksamheten.
Som ordförande jobbar du även med att leda styrelsens arbete och ständigt utveckla Stampus verksamhet. Detta genom att arbeta med projekt och visioner om hur studentlivet och Stampus ska fungera och verka i nutid samt i framtiden. Du är även, tillsammans med ekonomiansvarig, firmatecknare för föreningen – hur bra låter inte det?
Vem bör söka?
Firmatecknare, ytterst ansvarig och ordförande kan låta som läskiga ansvar, men oroa dig inte. Arbetet som ordförande är ibland oförutsägbart, därför gäller det att vara stresstålig och lösningsfokuserad. Att vara den sista personen att fråga i ett långt led kräver bra krishantering och snabbtänkande. Som ordförande är det även viktigt att du besitter egenskaper som omtänksam och förstående, detta då Stampus är en ideell förening som drivs av engagemang och trygghet. Du bör ha god överblick om vad som händer i föreningen samt vara strukturerad och alltid ha kalendern nära tillhands. Att ha insikt i föreningen är meriterande likaså erfarenhet från styrelsearbete men med stark passion att lära kommer man långt. Arbetet leder inte bara till nya erfarenheter för ditt ledarskap och framtida yrke det är även väldigt bidragande för den personliga utvecklingen. Blir du invald hänger du på mig under de sista månaderna på våren och tillsammans gör vi en bra och tydlig överlämning – allt för att du ska lyckas så bra som möjligt.

Har du några frågor om posten kan du kontakta mig på ordforande@stampus.se, slänga iväg ett meddelande på Facebook eller grabba tag i mig om du ser mig. Jag ångrar inte för en sekund att jag sökte denna post- så gör som mig, SÖK![/vc_toggle][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”849″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_toggle title=”Stationschef” el_id=”1551709858901-ef22c886-f8a6″]Jag heter Victor Lindroth och är Stationschef för StampusFM,
studentradion i Helsingborg.

Stationschefens huvudsakliga uppgift är att hålla sändningarna i vår
studio i rullning och att ansvara för radions egna och lyxigt mysiga
utrymmen på borgen. Utöver detta tillkommer flertalet spännande och
roliga ansvarsområden. Det är allting från att boka intervjuer med
drömartister till att skapa projekt och reportage med radioinriktning.
Ett exempel på detta är Musikhjälpen på Campus som under flera år
anordnats av projektgruppen i StampusFM med Stationschefen som
projektledare eller viktig del.

En vilja och ett bra driv är värdefulla egenskaper att ha för dig som
söker till posten. Som stationschef jobbar man tillsammans med både sin
Vice stationschef och resten av radiomedlemmarna, vilket innebär att det
finns oändligt med möjligheter att hitta på nya projekt och samarbeten,
endast fantasin sätter gränserna.

Som stationschef blir man många erfarenheter rikare, både som
projektledare men också den kommunikativa delen utvecklas genom att
knyta kontakter med andra aktörer både i och utanför Helsingborg.
Stationschef är en lärorik post där man får lite av allt och framförallt
får chansen att utveckla sina ledarkunskaper och leda ett oerhört
trevligt gäng inom StampusFM.

Behöver du som söker ha full koll på all teknik? Nej, absolut inte. Det
kan såklart vara till ens fördel med viss teknisk kunskap och
studiovana, men det är inget krav. Det mesta lär man sig på vägen. Det
viktigaste är att du har ett intresse för att driva radion framåt!

Så, har du några frågor så skriv gärna till StampusFM på Facebook eller
dra iväg ett mail till stationschef@stampusfm.se.[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”747″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”751″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”2/4″][vc_toggle title=”Pubmästare” el_id=”1488874818201-1a4c3592-87fb”]Denna postbeskrivning kommer från era kära pubmästare, Jesper Olsson och Carin Hellberg.
Har du någon gång besökt en torsdagsrestaurang eller festat på en torsdagspub? Gått på en sittning hos Stampus eller kanske jobbat i ett matlag eller barlag? Då har ni sett en del av pubmästarnas arbete. Det är vi som driver och är ytterst ansvariga för Stampus pub- och restaurangverksamhet samt för större event på Stampus. Kort och gott är det vi som ser till att maten serveras, att drycken flödar och att allt flyter på som det ska under Stampus eventen. För oss är Helsingborgen inte längre en labyrint utan mer som vårt andra hem – en plats där det luktar nybryggt kaffe och man alltid hittar roliga människor att umgås med.

Att vara pubmästare kommer vara en spännande utmaning där ni får lära er att leda, fatta snabba beslut, ta ansvar och delegera ansvar samt se helheten av vad som krävs för att bedriva pub- och restaurangverksamhet. Ni kommer samtidigt att ha möjlighet att vara med och förändra/ påverka utbudet på puben, restaurangen och andra event. Som pubmästare kommer ni även att skapa många nya kontakter som tillsammans med er får verksamheten att fungera. För nästkommande pubmästarpar kommer detta att innebära en framtid med många nya erfarenheter men framförallt en stor dos av gemenskap och glädje.

Om du är en social och tillmötesgående person med mycket driv som tycker om att vara där det händer, är pubmästare den perfekta posten för dig! Det kräver stort ansvar men samtidigt kan vi garantera att många skratt utlovas och berättelser som man kommer att bära med sig hela livet.

Om du vill komma i kontakt med oss så svarar vi gärna på frågor via vår mailadress: Pubmastare@stampus.se eller kom förbi och snacka med oss under Torsdagsrestaurangen eller Torsdagspuben.[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”746″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_toggle title=”Ekonomiansvarig” el_id=”1488451939926-7128c511-590d”]Hej hallå!

 

Välkommen till postbeskrivningen av Stampus styrelsens absolut bästa post! Tillsammans med ordförande är du som ekonomiansvarig en av föreningens firmatecknare. Med posten som ekonomiansvarig tillkommer ett övergripande ansvar för verksamheten ekonomi. Detta innefattar bland annat att lägga fram en verksamhetsbudget, budgetuppföljning samt att sköta den ekonomiska driften genom betalning av fakturor, bokföring, fakturering och förvaltning av kapital.

 

Stampus bokför i dagsläget i Visma Administration 500. Jag som ekonomiansvarig för verksamhetsåret 18/19 rekommenderar efterträdaren att i början av verksamhetsåret gå en grundläggande kurs i Visma som Stampus såklart bör stå för. Detta för att från början få en god insikt i hur programmet fungerar och hur det för jobbas med. Ytterligare ett förslag till ekonomiansvarig 19/20 är att byta bokföringsprogram till Visma eEkonomi och i så fall istället gå en kurs i Visma eEkonomi. Förslaget grundar sig i tro om att bytet kommer att underlätta bokföringen och samtidigt kunna minska antal timmar lagda på bokföring. Därtill finns även ett testamente, tidigare års budget och redovisningar till hjälp samt en längre överlämning under vårterminen med nuvarande ekonomiansvarig. 

 

Som kassör är du också en del av Stampus styrelse presidium och får tillsammans med andra styrelsemedlemmar utforma, planera och genomföra Stampus verksamhetsplan och andra fantastiskt roliga event. Som en del av styrelsens förväntas du vara ett stöd för resten av styrelsen och delta i de aktiviteter som styrelsen anordnar under verksamhetsåret. Som en del av styrelsen har du möjlighet att komma med nya ideér, insikter och råd i hur verksamheten bör drivas och utvecklas. Att sitta som ekonomiansvarig i Stampus styrelse är en otrolig möjlighet att skaffa erfarenhet inom ledning, samarbete, planering och ett av landets mest använda bokföringsprogram. Detta samtidigt som du kommer ha himlans kul på vägen.

 

Som om det inte vore nog får du i slutet av ditt verksamhetsåret ett engemangsintyg med påskrift av näringslivsutvecklare Peter Arvebro, Helsingborgs kommunstyrelsens ordförande Peter Danielsson samt Lunds universitets rektor.

 

Kom igen det blir kul! 

 

 

Kärlek,

Josefine Wennerholm

Ekonomiansvarig 18/19[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”750″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_toggle title=”Vice Ordförande” el_id=”1488321606479-0ba153b9-b998″]Vice ordförande
Hej på dej!
Så kul att du är intresserad av posten som vice ordförande! Du har verkligen kommit rätt för
att engagera dig i Stampus är något av de bästa du kan göra under din studietid i Helsingborg.
Posten som vice ordförande ger dig en rejäl dos av erfarenhet inför arbetslivet och
arbetsgivarna kommer jaga dig när de sedan läser ditt CV.

Posten som vice ordförande innebär nära arbete med ordförande då många av dina uppgifter
kommer från denne. Din uppgift är även att vara kontakten mellan styrelsen och de högre
lärosätena i Helsingborg, och mellan styrelsen och medlemmarna. Möten är vanligt
förekommande i ditt arbete som vice ordförande, och kan vara med parter som till exempel
Helsingborg stad, AF, de andra föreningarna och Campus. Vilka utmaningar du som vice
ordförande än ställs inför så finns alltid de andra styrelseledamöterna, speciellt ordförande,
nära till hands. Med posten kommer några rutinuppgifter som att föra protokoll varje
styrelsemöte och organisationsmöte. Ett tips från mig till dig är även att kolla e-mail inkorgen
löpande då mycket av ditt arbete sköts genom denna. Som vice är du också en del av Stampus
styrelses presidium och får tillsammans med andra styrelsemedlemmar utforma, planera och
genomföra Stampus verksamhetsplan och andra fantastiskt roliga event. Som en del av
styrelsen har du möjlighet att komma med nya ideér, insikter och råd i hur verksamheten bör
drivas och utvecklas. Med posten kommer även möjligheten att gå på ledarskapslunch med de
andra föreningarna på Campus vilket är otroligt givande i allt du gör.

Att arbeta i grupp inom en organisation som Stampus är otroligt givande på alla plan och ger
dig även möjlighet att utveckla ditt ledarskap vilket är en erfarenhet du kommer bära med dig
resten av livet, så ta chansen att utveckla både dig själv och andra genom att söka posten som
vice ordförande!

Har du några övriga frågor är det bara att mejla mig på info@stampus.se eller ställa dem
direkt närhelst du ser mig – på Campus, på stan eller på tåget!
// Anna Nordlund[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”752″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_toggle title=”Utskottsansvarig” el_id=”1488280603201-ab574804-3d1c”]Utskottsansvarig – Committee manager 3 – 2- 1 – GO!!
Ansök till Utskottsansvarig Är du redo att kombinera kreativitet med roliga idrotter och härliga evenemang? Tycker du om att inspirera människor och hjälpa dem att ta sig till nästa nivå? Är du social och öppen för nya ideér? I så fall är utskottsansvarig den perfekta posten för dig.

Som utskottsansvarig tar du hand om våra utskott och ser till att det alltid händer saker. Du är länken mellan styrelsen och våra fantastiska utskottsledare och hjälper på så sätt ledarna att skapa minnesvärda upplevelser för alla Stampus medlemmar. Låt din kreativitet och fantasi flöda – du har oändliga möjligheter att utveckla nya utskott!

Det bästa med rollen som utskottsansvarig är att du träffar massa roliga människor och att det alltid händer saker: Stampus IF, event, sittningar, skid- och surfresa, pong-turneringar och mycket mer!

Ditt ansvar är att:

– motivera och inspirera utskottsledare att ta sina utskott till nästa nivå
– koordinera mellan eventutskottet och styrelsen
– så att fantastiska evenemang kan skapas och genomföras.
– boka sporthallar
– göra inköp av sportartiklar

Vad du får?
– MYCKET NÖJE
– vara en del av oförglömliga evenemang
– kunskap i organisation, projektledning och kommunikation
– en bra erfarenhet att lägga till på ditt CV
– nya kompisar
Visst låter det bra? Ansök till posten som utskottsansvarig i Stampus styrelse 19/20 nu! Har du frågor angående min post: Skriv gärna till mig på facebook eller via e-post: utskott@stampus.se[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row]