Borgen

Helsingborgen

Eller Borgen som de flesta kallar byggnaden, är många studenters fristad beläget på Söder precis vid studentboendena ”Bryggaren” och ”Torpet”. Måndag till fredag mellan 9-16 huserar studentmedarbetarna här och håller caféet öppet för alla som vill komma o plugga eller bara hänga, här finns gott om sittplatser och de säljer kaffe, läsk och snacks till bra priser. På kvällarna och helgerna händer det ofta mycket saker, är det inte torsdagspub så är det kanske kören som övar eller bakutskottet som bakar goda kakor till morgondagen.

Sittningssalen

Hos oss kan du hyra vår stora sittningssal för event såsom sittningar, möten, föreläsningar middag eller fester. Lokalen är avlång med stora fönster som släpper in naturlig ljus. I salen finns även tillgång till utmärkt högtalarsystem och en stor filmduk & projektor. Lokalen kan husera 150 sittande gäster. 
För att boka eller få mer information kontakta vår fastighetsansvarig
fastighet@stampus.se

Köket

Vi har ett välutrustat kök för både stora och små evenemang. Vi kan erbjuda mat för era event. Ni kan även hyra vårt kök för era egna tillställningar, både inom lokalen eller utanför. 
För att boka eller få mer information kontakt våra Pubmästare
pubmastare@stampus.se

Teknik

Vi på stampus kan erbjuda utrustning för era behov. Vi har ett utmärkt högtalarsystem och kan erbjuda mixerbord med antingen 4 ljudkanaler eller 16 ljudkanaler. Vi kan även erbjuda ett komplett DJ bord. 
Vi har även tillgång till mikrofoner, både trådade och trådlösa. 
För att boka eller mer info kontakta vår IT-ansvarig
it@stampus.se

Vänta inte

Bli medlem nu!