Bar och Matlag

Vill du laga mat eller langa öl?

Alla våra sittningar, klubbar och torsdagspubar görs möjliga tack vare våra underbara volontärarbetare. Utan engagerade som dem hade vi inte haft möjlighet att ge er studenter dessa underbara kvällar. Så har du möjlighet att ge oss lite tid skulle hela Helsingborgs studentliv tacka dig! Låter detta intressant så fortsätt läs.

Borgens Matlag

Drömmer du om att vinna Sveriges mästerkock? Eller vill du kanske bara testa på din kreativa förmåga i köket? För att vara med i ett matlag krävs det ingen erfarenhet eller några förkunskaper. Bara du dyker upp och gör ditt bästa är gott nog. Matlagen är utformade som så att medlemmar som vill vara med delas in i matlag när det finns tillräckligt många som vill engagera sig. Därefter blir matlagen tilldelade torsdagspubar eller andra event och får bestämma vad som serveras.

”Det bästa med matlaget är att man får va med och bestämma vad som ska serveras samt att man slutar redan vid 23:30 och kan därför efteråt bege sig ut i folkmassan och ta sig en öl eller två när man arbetat klart.”

Borgens Barlag

Du som skrollat hit kanske hellre drömmer om att blanda drinkar och har kanske sett filmen Cocktail några gånger för mycket? Oavsett anledning så är det rejält kul att vara med i ett barlag. Förutom att stå bakom baren så ansvarar du även över garderoben och entrén. Barlagen är utformade likadant som matlagen, man delas in i grupper och blir tilldelade vilka dagar som gäller, kan man inte på någon så är detta såklart inga problem. Man avgör själv exakt hur mycket man vill jobba.

”Man får träffa massor med roligt folk och vara med och bestämma vad som ska serveras, vill man göra något speciellt så är det bara att säga till i förhand så köper pubmästarna in det till nästa tillfälle.”

Som engagerad får du:

  • Personalpriser i baren
  • En matbiljett att använda vid ett senare tillfälle
  • Gå på personalsittning varje termin
  • Rikt socialt liv
  • Erfarenhet/meriter för framtiden
  • Såklart fri middag och dricka de kvällar du arbetar

Kontakta pubmästaren

Är du intresserad av att gå med i ett av våra lag? Tveka då inte att höra av dig genom formuläret nedan. Skriv i meddelandefältet om det är bar- eller mat-laget du är intresserad av så hör pubmästaren av sig till dig så snart som möjligt.

Vänta inte

Bli medlem nu!