Medlem

Som medlem i Stampus får du många fördelar. Bland annat får du tillgång till alla utskott samt får ta del av alla rabatter vi har runt om i staden. Men framförallt får du komma på våran berömda Torsdagspub, med mat och dryck till förmånliga priser. Utöver detta anordnar vi sittningar, klubbar, event, resor och mycket, mycket mer.

Ett urval av dessa saker kan du läsa om nedan.

Resor

Varje sommar anordnar vi tillsammans med surf-utskottet en resa till varmare breddgrader för en härlig vecka full med surf, sol och gött häng.

Och varje vinter är det skid-utskottets tur att fixa en resa ner mot Alperna för en massa snö, skidor och såklart after-ski.

Torsdagspuben

Varje Torsdag har vi våra legendariska pubkvällar på Borgen dit man kan komma för att varva ner efter en hård skolvecka och hänga med kompisarna. Här kan du äta riktigt god mat eller ta en drink eller två till väldigt bra priser, eller varför inte spela en runda biljard eller utmana kompisarna på en runda dart.

Torsdagspuben är öppen kl 19-01 varje vecka och självklart är det alltid gratis inträde. För ytterligare information, håll koll på Stampus sida på Facebook.

CSN-Klubb

Varje månad anordnar vi en nattklubb med Dj och ett vibrerande dansgolv. Detta sker såklart också på Borgen, kom hit med vännerna och dansa loss alla dina bekymmer.

För ytterligare information, håll koll på Stampus sida på Facebook.

Avstampet

En gång om året, i samband med nollningen anordnar vi Avstampet för att starta det nya läsåret. Detta är en av Helsingborgs fetaste festivaler och denna vill ni definitivt inte missa!

  

Rabatter

Som medlem hos Stampus får du massor med bra rabatter som passar utmärkt för studentlivet.

Vänta inte

Bli medlem nu!